[FOTO] Selebriti Kongsi #10YearsChallenge Di Media Sosial. Last Sekali Paling Win!Lensa Insta

Sejak beberapa hari lalu, trend #10YearsChallenge menjadi bualan dan ikutan di media sosial. Masing-masing ambil peluang untuk ‘throwback’ gambar 10 tahun lalu. Kini, turut menjadi trend apabila selebriti memuatnaik foto membandingkan diri mereka pada 10 tahun yang lepas.

Ini beberapa foto 10 Years Challenge yang dimuatnaik selebriti di Instagram. Jauh sungguh perbezaan wajah mereka berbanding 10 tahun lalu ye.

Dah jadi tunangan orang pun

View this post on Instagram

I pun teringin nak buat #10yearschallenge … Gambar Kiri masa ibu sambut birthday ke 24, gambar kanan tu gambar terbaru ibu masa bertunang umur 34 tahun. Apa pendapat sayang2 semua? Perempuan cantik lepas jadi ibu atau sebelum jadi ibu ❤️ #iburayfalraysha

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

Bezanya Zarul Umbrella

View this post on Instagram

Hahahah nak juga lah #10yearschallenge ………………………………………………………………….#zarulhusin #zarulumbrella #zaruliansfc #zhent #indigitalmusic #nadcsentertainment #Remuk #Ramalankubenarbelaka #JanganPernah #SatuRasa #cekelathoney #sambalbawangbilisaichik

A post shared by Zarul Husin (@zarulumbrella) on

Zaman Tentang Bulan

View this post on Instagram

#10yearschallenge

A post shared by aedy ashraf (@aedyxashraf) on

Maintain cantik

View this post on Instagram

So here's my #10yearchallenge When big hair, thick hairbands and spaghetti strap singlets were my thing! 😅 Now I'm more relaxed with shoulder length hair (not teased) and sunnies in replace of hairbands.. 😉 So which one do uolls prefer? (Correction… Just found out that left picture was taken in 2006. So I calculated wrongly) 😁

A post shared by Maria Farida Atienza (@mariafarida) on

Mawar yang dulu, bukan sekarang

View this post on Instagram

Mawar yang dulu bukan yang sekarang 😜 #10yearschallenge

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid) on

Apa bezanya?

View this post on Instagram

#10yearchallenge Perhatikan rajah A dan B Ada beza ke? Tak ada kan? Kan? 🤣🤪

A post shared by NZ (@nad.zainal) on

Well almost

View this post on Instagram

#10yearschallenge well almost 😂

A post shared by 씰라茜拉shila amzah🇲🇾 (@shahilaamzah) on

Zaman legend Jozan

View this post on Instagram

Nah ini baru 2009 vs 2019. Masa pakai topi tu style paling in la masa tu. Pastu kalau urine tak sangkut memang orang tak caya. Sebab muka kecut je. Tapi apa apa pun inilah JOZAN inilah yang KAMI lalui 10 tahun lalu. @jozlynnhanania #zizanrazak #2009vs2019 #jozan

A post shared by Z I Z A N R A Z A K (@zizanrazak869) on

Zaman tak ada jambang lagi

View this post on Instagram

#10yearchallenge 2009-2019 😱 #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa

A post shared by Wak Doyok (@wakdoyok) on

Tak baik siapa yang gelak tu

View this post on Instagram

A post shared by Mark Adam Official (@markadam1079) on

Maintain muda Paknil

View this post on Instagram

Nah

A post shared by Datuk Aznil Hj Nawawi (@aznilnawawihm) on

Tak dimamah usia

View this post on Instagram

2009 & 2019 💜 #10yearchallenge #blessed

A post shared by Nora Danish (@noradanish) on

Ini win!

View this post on Instagram

2009 and 2019 #10yearschallenge 🤣🤣🤣 #janganpandangbelakangcongkak

A post shared by Lisa Surihani Mohamed 💋 (@lisasurihani) on

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here