RM 3 Untuk Internet 3GB? Gilalah Ganjaran Yang Korang Boleh Dapat Dengan MyDiGi App Ni!Shout Out!

Arrghhhh… Lupa bayar bil la bulan ni, habislah kena terminate telco aku nanti!

Siapa yang ada masalah macam ni, selalu lupa nak bayar bil? Haha.. Min pon sama selalu sangat lupa nak bayar bil ni lagi-lagi bil telco, kadang-kadang dah dapat notis baru ingat nak bayar.

Tapi korang yang ada MyDigi apps mesti takde masalah ni kan? Yelah korang kan boleh bayar bil terus daripada app tu, lepas tu siap boleh dapat ganjaran lagi. Jealousnya

Lebih 3 juta pengguna aktif, MyDigi app tawar lebih ganjaran!

Wah.. Bertuahnya pengguna setia telco terkemuka Digi, sempena meraikan lebih 3 juta pengguna aplikasi MyDigi, Digi nak bagi korang banyak ganjaran tau! Daripada diskaun melalui MyDigi Rewards sehinggalah data internet, semua ni khas untuk korang yang menggunakan Digi.

Bayar RM 3 untuk 3GB internet. Murahnya!

Seriuslah RM 3 untuk internet 3GB? Haa.. Ni tak tipu okay, sepanjang bulan 3 ni, pengguna Digi boleh menikmati intenet 3GB sehari dengan hanya RM3 tau. Wow, banyaknya 3. Tapi bukan itu saja ada lagi ganjaran menarik yang korang boleh nikmati.

Nikmati ganjaran ekslusif hanya dengan MyDigi Rewards

Siapa je yang tak sukakan ganjaran? Kalau korang nak tau melalui My Digi app ni korang boleh dapat banyak rewards tau. Paling best, dengar cerita sempena 3 juta jumlah pengguna aktif aplikasi ni, Digi nak bagi reward yang ada kaitan dengan 3 juga.

Antara ganjaran yang ditawarkan ialah korang boleh beli 2 biji Krispy Creme atau Rotiboy dengan hanya membayar RM 3,30 je.. Seriuslah!

Tapi jangan risau ada je ganjaran lain untuk korang, sebabnya lebih 500 kedai dengan 7000 cawangan yang mengambil bahagian meraikan pengguna My Digi app ni..

Nak tau apa ganjaran tu? Korang kenalah guna Digi dulu!

Feature terbaru MyDigi app lagi best dan mudah

Bagi memudahkan pengguna, feature terbaru MyDigi app dirangka bagi memudahkan penggunanya. Antara yang korang boleh look-out ialah:

1. Reload topup di mana sahaja

Tak perlu nak cari kedai jual topup lepas ni, kalau korang boleh topup prepaid secara on-the-go melalui MyDigi app ni. Bukan itu saja, setiap kali korang topup juga, korang boleh dapat 10% cashback tau. Bestnya!

2. Habis data jangan risau, MyDigi app kan ada

Selalu kalau habis data korang mesti selalu gelabah kan? Yelah takut kalau ada kerja penting yang di maklumkan melalui aplikasi atas talian, korang yang takde data mestilah tak dapat maklumat tu.

Tak perlu risau dengan MyDigi app ni, korang boleh dapatkan add-on data atau pass roaming hanya dengan klik satu butang sahaja. Senang sangat!

3. Box of surprise

Surprise ni paling best, dengan MyDigi app ni korang berpeluang untuk mendapat ganjaran, yang menariknya surprise yang diberikan pastinya dicipta khas untuk korang. So, nak tau ganjaran apa yang korang akan dapat korang kenalah stay tuned..

4. Bayar bil di hujung jari

Lepas ni tak payah nak bersiap pergi mana-mana servis center untuk bayar bil. Kini dengan MyDigi app korang boleh buat semua ni dengan mudah, Korang boleh bayar bil korang secara transfer atau melalui debit/kredit kad.

Jom tukar kepada Digi hari ni juga!

Korang yang masih tercari-cari telco untuk smartphones korang, apa kata korang gunalah Digi. Lepas tu jangan lupa download MyDigi app. Gerenti berbaloi-baloi, boleh dapat ganjaran pula tu!

Haa.. Korang yang tak download lagi MyDigi app, klik la sini bagi versi Android atau IOS untuk nikmati ganjaran daripada Digi ni, yang dah ada akaun tu klik je kat sini untuk log in ke akaun Digi korang. Jom gunakan Digi untuk dapat lebih banyak tawaran hebat!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here