“Perampas disebalik purdah…” – Netizen serang Hana Azraa bertubi2, buat gerakan boikot produk

Masih belum reda lagi perihal kisah rumah tangga Pencetus Immah (PU) Abu Sufyan Muhammad Mokhtar Rozaidi atau mesra disapa PU Abu, kini banyak pihak telah memberi pandangan negatif terhadap pendakwah tersebut.

Difahamkan identiti wanita berstatus janda yang menjadi punca keretakan rumah tangga dikenali sebagai Hana Azraa yang merupakan seorang pengasas produk kecantikan.

Netizen buat gerakan boikot produk

Begitu emosi dengan nasib yang menimpa bekas isteri, Ain Afini yang diceraikan ketika sedang sarat mengandung tujuh bulan anak pertama, kini ada beberapa netizen mahu membuat gerakan boikot Hana Azraa dan produknya.

Please jangan follow @hanaazraa korang just buat dia lagi famous. Boikot her product @hanaskincaremy also. Twitter, do your thing pic.twitter.com/lYnlPfbURi

— Syaza Aqila (@SyazaAqila_) April 21, 2019

Berhenti buat dia lagi famous!

So angry w this issue. Please jgn buat Hana Azraa ni famous. She dh unprivate her ig. Followers dari 32k jadi 67k. Post gambar all happy and caption x bersalah langsung. How can a women who has been here do this to others. Report her ig! pic.twitter.com/gnnneh6kGh

— Athikah Zainal (@raga_kl) April 21, 2019

Perampas di sebalik niqab!

Malah bukan sahaja para netizen menggesa memboikot produk Hana Azraa ini, mereka juga mahu segala aktiviti atau program yang melibatkan PU Abu juga diboikot.

Bagi mereka, itu masih belum cukup lagi untuk membalas perbuatan mereka yang disifatkan telah menindas seseoran yang tidak berdosa demi kepentingan nafsu masing-masing.

Perampas di sebalik niqab @hanaazraa Another izreen azminda. Muka comel tapi eiiii geram aku sampai hati ko rampas hak wanita lain semata mata nak puaskan nafsu. Boycott her product @hanaskincaremy and boycott ceramah @puabusufyan let them learn their lesson!! This is too much!😡 pic.twitter.com/mNP1Rjs2nr

— bawang_bawangan (@Lolipopt1) April 20, 2019

Boleh tukar bio single mother tu sebab dah ada abah baru

Komen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here