Masa kecik bukan main benci, bila dah besar jadi suami isteri

Pernah tak dengar ayat jangan terlalu benci dengan seseorang, takut nanti jadi sayang pula! Tipulah kalau tak ada yang pernah alami situasi atau perasaan macam ni.

Shahrul Izham berkongsi kisah percintaan bersama isterinya yang tidak disangka-sangka! Pengalaman ini dikongsi menerusi bebenang di laman Twitter dan telah menerima banyak reaksi netizen.

Nikah lepas 2 bulan merisik…

Menurut Shahrul, dia telah mengenali isterinya sejak dari bangku sekolah lagi. Pada mulanya, dia tidak mempunyai perasaan sayang terhadap wanita tersebut.

2 June lepas ibu merisik, 2 August kemarin kami dah sah jadi suami isteri. Cukup 10rt aku share tips macam mana simpan duit kahwin dalam masa 2 bulan pic.twitter.com/AQqxdbwO2V

— 🌐 شهرول ازهم (@iamShahrulIzham) August 8, 2019

Wife aku je yang syok kat aku!Eh kat situ dah memamg nampak ada jodoh

Pandai betul isteri dia kasi alasan!
Tetiba rasa serba salah pulak!Tepuk dahi dengar alasan mak sendiri…
“Tunggu orang masuk minang je…” Mak2 punya ‘trick’ memang padulah!“Saja betul mak dia bagi aku patah semangat…”Kongsi gambar bersama isteri!

Dia turut memuat naik beberapa keping gambar bersama isterinya selepas dua hari sah diijabkabulkan sebagai pasangan suami isteri.

Amboii manisnya!Wahhh tahniah bro!

Porkongsian berkenaan tular di Twitter dimana rata-rata netizen juga tidak ketinggalan mengucapkan tahniah pada ruangan komen.

Yey dah kahwin!Ramai pulak yang rasa nak kahwin ni…

Sumber : Shahrul Izham.

Komen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here