Promosi besar-besaran Nike, Skechers, Under Armour dan Puma hujung minggu ini di Mitsui Outlet Park

Sempena ulang tahun pembukaan yang ke-4, Mitsui Outlet Park kini mengadakan sale besar-besaran khusus kepada korang yang bercadang untuk shopping! Pelbagai tawaran yang menarik dari Mitsui dan outlet-outlet yang berjenama.

Store widesale oleh Nike!

Fuhhh! Siapa je tak kenal bila sebut jenama Nike kan? Kualiti kasut dan designnya cukup popular di kalangan penggemar kasut.

Kini, korang boleh nikmati potongan harga tambahan sebanyak 30% untuk kasut khas dari Nike Factory Store sendiri.

Berbaloi-baloi teruk ni! Tapi kena ingat, promosi ini berjalan 4 hari je tau!

Promo Skechers pun terbaik!

Paling menarik, Skechers bakal menjalankan potongan harga sebanyak 50% selama 9 hari bermula dari 10 Ogos ini.

Korang yang pengguna kasut Skechers, ini lah masanya untuk tukar baru ye dok?

Footwear dari Under Armor mur-mur!

Bukan setakat Nike je, barang sukan terkenal jenama Under Armor pun join jugak sale ni.

Under Armor buat sale sebanyak 20% off untuk kasut bermula hari ini sehingga 31 Ogos 2019!

Dinasihatkan jangan tunggu lama-lama, nanti diambil orang. Gitewww!

Giliran PUMA pula untuk mencelah!Jenama Puma juga turut mengadakan promosi khas buat anda

Jika beli tiga pasang kasut dalam satu resit pembelian, anda boleh lagi dapat sepasang kasut tau! Senang cerita beli 3 percuma 1! Promo teruk ni gais!

Tapi, sebelum tu kene ingat! Promosi ini hanya berjalan bermula 26 Julai sehingga 18th Ogos 2019 sahaja.

Serbu berjemaah ke Mitsui Outlet Park hujung minggu ni

Dah dengar macam-macam tawaran ni, mesti korang dah teruja nak memborong kan?

Tak susah pun. Hanya perlu pergi ke Mitsui Outlet di Park KLIA Sepang yang terletak sekitar Ground Floor je. Promosi ini secara rasmi dah bermula sejak 30 Julai hingga 8 Ogos 2019.

Jangan lupa sebarkan berita kegembiraan ini kepada orang lain!

Komen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here