“Sedut jugak rupanya..” – Eyka Farhana pegang rokok?

Sekiranya bulan lalu pelakon Eyka Farhana menjadi bualan netizen kerana memakai baju yang disamakan dengan persalinan ibu hamil, lain pula untuk kisah kali ini.

Menerusi laman Instagram, Eyka atau nama sebenarnya Wan Atiqa Farhana Wan Sarmizi berkongsi sekeping gambar di tepi sebuah pantai di Bali, Indonesia.

Namun rata-rata peminat dan pengikut lebih tertumpu kepada objek di tangannya berbanding penampilan ketika berada di pusat peranginan terkenal itu.

Difahamkan, pelakon berusia 24 tahun tersebut memegang ‘Nanostix’ iaitu sejenis rokok elektronik yang dikatakan kurang bahaya berbanding menghisap rokok sebenar.

Kat tangan kanan tu apa?

Hisap juga rupanya!‘Nanoxstix’ jadi bualan
Hebatnya!Perisa apa tu?‘Belanja’ sikit gambar2 sekitar percutian di sana…

View this post on Instagram

Off day + healthy breakfast = perfecto 💁🏻‍♀️

A post shared by Eyka Farhana (@eykafarhana) on

View this post on Instagram

Having a tan after a long day at the beach 🏖 . 👗 : @mekkembangcotton . 👛 @byyourluxuryfactory

A post shared by Eyka Farhana (@eykafarhana) on

View this post on Instagram

Good morning sunshine ! dah almost 2 weeks dekat sini and harap balik nanti mama tak terkejut tengok kulit anak dia 😅 #petitetakesbali

A post shared by Eyka Farhana (@eykafarhana) on

View this post on Instagram

When i look at you, i see myself 💁🏻‍♀️ But then, when you look at me, what do you see? . @pedroshoes_official #pedroshoes_official

A post shared by Eyka Farhana (@eykafarhana) on

View this post on Instagram

#petitetakesbali 🌴

A post shared by Eyka Farhana (@eykafarhana) on

Sumber : Eyka Farhana

Komen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here